pühapäev, 24. jaanuar 2010

Pole vahepeal kirjutanud väga lihtsal põhjusel. Sest ei olegi midagi väga kirjutada. Manjimupis on kõik endine. Hotellis on kõik endine. Ja ega ka Rod´i juures väga midagi muutunud ei ole. Kui vaid see, et uued packpackerid on tööl. Korealased käivad aga endiselt kirikus. Töö on nagu eelmiselgi aastal.

Kahel päeval pakkisime avokaadosid ja ülejäänud neljal päeval pookisime kasvuhoones avokaadopuid. Töö on lihtne. Ülemus Rod ja ta poeg Mark, kes tegelt isegi rohkem meiega tegeleb on endiselt toredad. Keegi ei ole pidevalt juures ega kontrolli ega õpeta. Usaldatakse ja teatakse, et teame, mis teeme. Aega ajalt küsivad, et „Everything is good?“

Ainuke mure ongi see, et natuke igav on. Kõik on Manjimupis ja siin ümbruskonnas ära nähtud ja ei ole midagi uut. See aasta ei ole ka eriti teisi toredaid packpackereid, kellega läbi käija. Tahaks natuke seltsielu ka.

Täna pühapäeval käsime kahekesi vanas palju külastatud Timber Park´is BBQ-d tegema. Toitu tuli palju, jätkub ka homseks päevaks. Aga muidu möödus päev niisama puhates. Tegin isegi päeval väikse uinaku, nagu ka eile ja üleeile peale tööd.

Muidu on aga kõik tore. Ilm on tavapäraselt soe ja päike paistab...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar